Waarom Yaavie

 

Als vrouw heb je de bijzondere mogelijkheid om leven in je te dragen en te geven. Het is een tijd om te koesteren en als iets heel moois te ervaren. Gelukkig ervaren veel vrouwen hun zwangerschap op deze manier. Maar vaak ook niet. Er gebeurt heel veel in deze periode, maar zeker ook tijdens en na de bevalling. Zowel lichamelijk als geestelijk komt er een hoop op je af. Er zijn veel vrouwen die met problemen kampen tijdens en na de zwangerschap, terwijl er veel aan gedaan kan worden, ook preventief. Van belang is om het lichaam en de psyche datgene te geven wat het nodig heeft. Soms weten vrouwen niet wat zij nodig hebben. Of ze weten het wel, maar weten niet hoe dat te bereiken.

 

Middels diverse onderzoeken is reeds veel bekend, en we onderzoeken en leren steeds meer. Het doel om deze bekendheid verder uit te dragen is in ieders belang. En de moeder is de sleutel. Een moeder die zich goed voelt heeft, direct of indirect, immers een hele andere invloed op de baby en het gezin dan een moeder die zich niet prettig voelt.

 

Yaavie is er voor de vrouw die tijdens of na de zwangerschap uit balans is geraakt en weer wil genieten van deze tijd die mooi en bijzonder hoort te zijn.

- Tanya Keijer, oprichtster Yaavie -